

7:30 AM: Breakfast

Agenda

8:00 AM: Introduction and Housekeeping

8:15 AM: Cognitive CARE: Reimagining Brain Health in Primary Care (90 min)

Dr. Lisa Renzi-Hammond, Ph.D

9:45 AM: 15 Minute Break

10:00 AM: Cognitive Screening in Primary Care (60 min) Dr. Stephen Correia, Ph.D, ABPP/CN Dr. Donald Scott, MD, MHS

11:00 AM: Differential Diagnosis (60 min) Dr. Donald Scott, MD, MHS

Dr. Stephen Correia, Ph.D, ABPP/CN

12:00 PM: Lunch Break (60 min)

1:00 PM: Unlocking Hope: Exploring Medications for Alzheimer's Disease (90 min) Dr. Devin Lavender, Pharm.D, BCPS, BCACP

2:30 PM: 15 Minute Break

2:45 PM: Empowering Caregivers: Essential Resources for Dementia Care Support (90 minutes)

> Dr. Sarah Saint Hamilton, Ph.D, LMSW Mattee Barkdoll, LMSW



Additional Course Materials and Resources

https://sites.google.com/view/carecmecourseresources/dementiatopics-in-primary-care-course-materials